Η Εταιρεία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ / 54 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

Η εταιρεία FORMIC PLAST – AΦΟΙ ΚΩΣΤΑΚΗ Ο.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και διαμόρφωσης ακρυλικών προϊόντων από το 1969.


Η εξέλιξη της σταθερά ανοδικής πορείας μας, μας καθιέρωσε ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο Πανελλαδικά.


Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο τεχνολογικός εξοπλισμός κ το ανθρώπινο δυναμικό μας, προσφέρουν στους πελάτες μας την εξασφάλιση ότι οι ανάγκες τους θα καλυφθούν με τον πιο ιδανικό και επαγγελματικό τρόπο, δίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Σκοπός της επιχείρησής μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.


Το δυναμικό πελατολόγιό της εταιρείας μας εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά μας καθώς και την ποιότητα των προϊόντων μας.


Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνηση σχετικά με το υλικό και τις εφαρμογές του καθώς και να προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους προβολή των προϊόντων σας, διακόσμηση του χώρου σας και κάθε άλλη ειδική η διαφημιστική κατασκευή.